Sollie apothekers

uw apotheker in het centrum van Antwerpen

 

Sollie apothekers is een familiebedrijf met 12 medewerkers, ieder met zijn eigen specialisatie. Deze apotheek werd opgericht door Jan Sollie in 1957 en is gelegen in Antwerpen centrum. Oorspronkelijk was de apotheek enkel gespecialiseerd in homeopathie en natuurlijke extracten. Ons uitgebreid team heeft zich ondertussen gespecialiseerd in vele verschillende domeinen: polymedicatie bij chronische en bejaarde patiënten, individuele medicatieverdeling, advies bij reismedicatie en infectiezieken, interacties tussen voedingssupplementen en geneesmiddelen, informatie over dermatologische producten en geneesmiddelen, natuurlijke geneeswijzen, sport, ...

Wij hebben ook een uitgebreid assortiment aan eigen producten, met zorg ontwikkelde officinale bereidingen, geregistreerde voedingssupplementen en cosmetische preparaten.

 

Voor ons is het zeer belangrijk dat onze klanten correct advies krijgen. Wij zullen dan ook altijd aandachtig luisteren naar uw medische problemen en geven graag gezondheidsadvies. Bezoek onze website voor meer informatie of kom langs in onze zaak: wij zijn open van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.30 uur. Via onze webshop is het zelfs mogelijk om geneesmiddelen die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift aan huis te laten leveren.